Municipiul Bacau va fi alimentat cu mai putina apa, marti, din cauza unei avarii aparute la conducta de transport care pleaca din Statia de Pompare Margineni si alimenteaza rezervoarele din Barati.

Pentru a permite remedierea avariei, se intrerupe furnizarea apei potabile din sursa Margineni, intre orele 9.00-16.00.

„Ca urmare, este posibila restrictionarea programului de furnizare a apei potabile in municipiul Bacau, in ziua de 28.04.2015, ca debit si presiune, functie de consumurile inregistrate si stocurile de apa acumulate.

In aceasta situatie se poate ca in anumite zone ale municipiului Bacau sa apara si fenomenul de turbiditate (apa murdara)”, se arata intr-un comunicat primit ieri de la Compania Regionala de Apa Bacau.

De probleme ar putea fi feriti doar locuitorii cartierelor Gheraiesti si Serbanesti, care sunt alimentati din sursele de suprafata de la Gheraiesti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Ce mai conteaza apa, legea si bunul simt elementar, haosul si golaneala sunt la putere… La ora 7, astazi, microbuzul care circula spre Racatau, cu 16 locuri plus unu, era burdusit cu mai mult de 30 de calatori. Nu se putea respira iar pe sofer nu il durea nicaieri. Daca se producea o tragedie, tinand cont ca acel microbuz albastru este foarte chinuit si depasit, cine se spala pe maini…?
    Nu este pentru prima data, din pacate a devenit un fapt obisnuit iar politia se face ca nu vede. Niciodata nu au oprit masina chiar daca de multe ori s-au intersectat pe traseu si era la fel de burdusita.
    Daca aveti curiozitatea si vreti subiecte tari de presa, dragi ziaristi, mergeti pe la 7:35-45 in fata vechii autogari sa vedeti cati elevi pot incapea in mizerabilul ala de microbuz ce vine de la Racatau. Nici pe la 14 nu ar fi rau sa faceti o vizita, si atunci masina este mai mereu burdusita de oameni care stau in picioare. Daca luati politia cu voi, rugati-i sa verifice cate bilete sau emis. Nu ar strica sa vina si cei de la ANAF…..
    Politia? Politia se face ca nu vede, ca nu aude, la fel si primarul care a ramas imun la plangerile noastre.
    Ma intreb ce se asteapta, de ce nu se actioneaza, cine ii acopera pe acesti infractori inconstienti si pana cand?

LĂSAȚI UN MESAJ