Judetul Bacau va fi reprezentat, impreuna cu celelalte judete din Regiunea Nord-Est la ExpoMilano 2015 in perioada 10 – 12 iunie.

Pentru aceasta, Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord Est si compania Arhipelago organizeaza o Misiune Economica în perioada 9 – 13 iunie.

Sub egida “Invest in Noth-East Romania”, Regiunea Nord-Est va putea fi descoperita in pavilionul României, unde vor avea o conferinta de prezentare a potentialului investitional si a povestilor de succes din Regiunea Nord-Est (pe 1 11 iunie), sesiuni de business to business , in care reprezentanti de succes ai mediului de afaceri vor avea oportunitatea de a-si prezenta oferta de servicii, produse si propunerile de colaborare internationala, o expunere de materiale video, care se vor incadra in conceptul unitar al participarii României “In armonie cu natura” si demonstratii mestesugaresti si manifestari cultural artistice.

PUBLICITATE

Regiunea Nord-Est participa in premiera la o expozitie mondiala.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ