2 martie 2024
SportBăcăuanul Ronald Gavril, erou al ringului în Mexic: O victorie România

Băcăuanul Ronald Gavril, erou al ringului în Mexic: O victorie România

 

Într-un spectacol de forță și dedicare, boxerul român Ronald Gavril l-a învins pe argentinianul Marcelo Ruben Molina într-un meci desfășurat în Coquimatlan, Mexic, sâmbătă, 2 decembrie, la categoria semigrea. Ronald “The Thrill” Gavril nu doar că și-a adjudecat încă o victorie pentru palmaresul său impresionant, dar a făcut acest lucru cu un spirit de echipă remarcabil.La vârsta de 37 de ani, Gavril, fost challenger la titlul mondial WBC la supermijlocie, a demonstrat că pasiunea și determinarea nu cunosc limite. Cu 24 de victorii și doar 3 înfrângeri la profesioniști, Gavril a transmis un mesaj puternic nu doar prin performanța sa în ring, ci și prin cuvintele sincere scrise pe pagina sa de Facebook după meci.

“Am luptat, am învins, pentru România! Acest triumf în Mexic nu este doar al meu, este al nostru. Împreună suntem invincibili. Mulțumesc că m-ați susținut și ați crezut în mine!”, a scris Gavril, exprimând recunoștința față de sprijinul primit de la fanii săi.

Ronald Gavril a transmis un mesaj emoționant înainte de meci, subliniind că fiecare pumn aruncat în ring are în spate gândurile și inima românească. “E o călătorie emoțională, pe care o fac singur, dar cu inima plină de amintiri și sprijinul vostru din România. Chiar dacă sunt singur aici, spiritul și curajul românesc mă însoțesc în fiecare clipă.”

Gavril a subliniat importanța sprijinului din partea țării sale, menționând că, indiferent cât de departe se află, România rămâne mereu în inima sa. “Vă port cu mine în fiecare luptă și fiecare victorie.”

Această victorie nu este doar un succes personal pentru Ronald Gavril, ci și o mărturie a puterii și rezilienței sportivilor români în competițiile internaționale. Gavril a demonstrat că este un adevărat ambasador al spiritului de luptă românesc și al perseverenței în fața oricăror provocări.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri