Regiunea Nord-Est, din care face parte si judetul Bacau, a ocupat anul trecut locul al cincilea dupa ponderea persoanelor care au utilizat internetul, cu un procent de 65,9%.

Conform unei scurte analize facuta de Directia Judeteana de Statistica Bacau, in anul 2015, pe regiuni de dezvoltare, ponderea persoanelor care au utilizat internetul a fost de 83,3% în regiunea Bucuresti-Ilfov si constituie cel mai ridicat procent din tara.

La distanta considerabila, urmeaza insa regiunile Vest si Centru, cu 74,1%, respectiv 73,0%. Anul trecut, la nivelul Regiunii Nord-Est (judetele Bacau, Iasi, Suceava, Botosani, Neamt si Vaslui) din totalul persoanelor cu vârsta cuprinsa între 16 si 74 de ani, proportia celor care folosesc sau au folosit vreodata calculatorul a fost de 67,4%.

PUBLICITATE

Se remarca faptul ca majoritatea celor care folosesc calculatoarele o fac în mod intensiv si continuu, 82,4% din utilizatori au folosit calculatorul în ultimele trei luni, anterioare anchetei pe aceasta tema (aprilie 2015).

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ