Parcul Gheraiesti continua sa fie cea mai cautata zona de agrement a Bacaului.

In week-end, o parte dintre bacauani au ales sa petreaca câteva ore de relaxare la un gratar, plimbându-se, jucându-se sau cautând putina adrenalina urcându-se pe role sau la volanul vreunui ATV.

Soarele si voia buna au fost ingredientele unei zile reusite petrecute in aer liber.

PUBLICITATE

Locul de joaca a fost asaltat de copii, tinerii au ocupat zona gratarelor, iar bunicii alergau de regula dupa nepotii care se chinuiau sa invete mersul pe bicicleta.

Am vazut oameni care citeau carti pe sezlongurile aduse de acasa, cupluri asezate la o partida de remy, oameni care au avut curajul sa ancoreze un hamac intre doi copaci, cupluri care au optat pentru o baie de soare lânga malul apei, copii balacindu-se timid in apa mica, nelipsitele carute spalate in Bistrita si turmele de capre si oi care se intorceau la stâna.

Cum te indepartezi insa de aglomeratia parcului, incepe zona de salbaticie, in care cu greu iti faci curaj sa razbati.

Cu toate acestea, bacauanii evadeaza week-end de week-end in putinele zone de agrement ale Bacaului, unde, incing focurile, mai sparg o punga de seminte pâna se frige carnea si sting cu ceva bere grasimea cârnatilor si gustul picant al micilor care se pârpolesc pe carbunii incinsi.

[wonderplugin_gallery id=”238″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ