Echipa României de Anduranta Ecvestra (de la stânga la dreapta): Andrei Stelian, Cezar Ivanof, Mihai Berejovski si Razvan Stefanescu

Balcaniada de anduranta ecvestra de 90 km desfasurata weekend-ul trecut la Shumen in Bulgaria a adus echipa României pe locul III, câstigatoare a medaliilor de bronz. La aceasta competitie au participat echipe din Bulgaria, Turcia, Grecia, România si Germania, echipa noastra avându-i in componenta si pe bacauanii Cezar Ivanof cu calul Shaghia Bazar si Mihai Berejovsky cu calul Roua, membri ai Clublui Ecvestru „Decebal” Bacau.

Al treilea membru al echipei de bronz a fost Andrei Stelian cu calul Batal, iar alaturi de lotul României a urcat pe podium si seful de echipa Razvan Stefanescu, cu calul Sisi, tot din Bacau. In cadrul probelor de 120 km, desfasurate in afara Balcaniadei, Brândusa Banciu cu clalul Fira Akaba de la Clubul Ecvestru „Decebal” Bacau s-a clasat pe un onorabil loc VI.

„Chiar daca am fost dezavantajati, pentru ca noi ne-am pregatit pentru o Balcaniada de 120 km si am participat la 90 km, consider ca rezultatele noastre sunt foarte bune ceea ce ne da incredere ca la competetiile urmatoare ne vom descurca si mai bine”, a declarat Cezar Ivanof, medaliat cu bronz la Balcaniada din Bulgaria, si presedintele Clubului Ecvestru „Decebal” Bacau.

PUBLICITATE

Urmatoarea competitie ecvestra va fi la nivel national si se va desfasura pe 24 octombrie la Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ