Pe Aleea Proiectantului, becurile nu s-au aprins de zile bune / foto: I Bisca

„De o saptamâna pe strada Aleea Proiectantului este bezna totala. Iluminatul public este mort. La fel si pe strada Carpati si tot asa la intersectie cu Violetelor. Eu personal am sunat la primarie, la serviciul care se ocupa de iluminatul stradal, unde am primit un raspuns ca va dura mult”, ne-a scris un cititor pe adresa redactiei.

Intr-adevar, bezna totala pe Aleea Proiectantului, in zona de sud a orasului, motiv pentru care oamenii trebuie sa fie precauti la caderea serii. Purtatorul de cuvânt al Primariei Bacau, Ionut Tomescu, da asigurari ca „echipele E.ON sunt deja la fata locului (n.r. ieri dimineata) si vor remedia problema, astfel incât oamenii sa aiba lumina cât mai repede”.

Cititorul nostru se plânge si ca pe Violetelor sunt „santuri de doi metri si nu sunt semnalizate luminos”. Tot reprezentantul primariei spune ca a luat legatura cu cei care lucreaza in santier si muncitorii vor monta semnale luminoase care sa arate ca acolo se executa lucrari. Problema iluminatului public in municipiu dureaza de ani de zile. Pentru ca de mentenanta stâlpilor de iluminat public se ocupa in paralel compania E.ON, dar si Primaria Bacau, adesea trece mult timp pâna când intreruperile sunt remediate.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Pe strada Panselelor iluminatul stradal nu functioneaza din luna iunie, iar șanțurile zac si acum nesemnalizate corespunzător.Și apa caldâ lipsește cu desăvârșire tot din luna iunie. Stavarache să-ți fie rușine pt. faptul că ai lăsat lucrările neterminate o perioadă așa lungă de timp. Dinpartea nostră ai un mare NU la viitoarele alegeri.

    • Stai linistita Diana, nimanui din Bacau sau din Romania nu-i pasa de tine! O sa te caute peste ceva timp sa te duci sa ii votezi si apoi vor uita din nou! In ceea ce priveste lipsa apei calde si a caldurii este o mafie totala. Ai vazut vreun aricol mare in Desteptarea, eventual pe coperta: Sute de bacauani ingheata de frig in case si nu au apa calda de luni de zile? Nici nu o sa fie. Comentariul tau, al meu si al altora vor disparea cu prima ocazie. Dar stii de ce nu le pasa? Pt ca ei au toti centrale de apartament, le este cald si bine si nu au de ce sa dea doi bani pe cetateni. Daca nu aveau apa calda sau caldura cei de la primarie sau prefectura se repara in maxim 2 zile. Si mai e ceva – au toti invitatii la spectacolele care tot vin in Bacau, cand vrei sa mai aiba timp de cetateni? Trebuie sa se spele CU APA CALDA, sa se hotarasca cu ce sa se imbrace… Ii deranjezi tu acum cu ale tale… Pe cuvant!

LĂSAȚI UN MESAJ