16 iulie 2024
ReportajBăcăuanca Ramona Vătămanu de la World Next Top Model pe catwalk la...

Băcăuanca Ramona Vătămanu de la World Next Top Model pe catwalk la Paris

Cititorii noștri își amintesc cu siguranță de Ramona-Maria Vătămanu, o băcăuancă de 28 de ani care a câștigat selecția națională World Next Top Model Romania 2018 și care urma să reprezinte România la World Next Top Model de la Beirut. Deșteptarea a prezentat în primăvară ascensiunea modelului băcăuan iar acum aducem în prim plan confirmarea traseului profesional pe care l-a avut Ramona Vatămanu.

Beirut – Parisul Orientului MijlociuExperiența libaneză, care a avut loc în perioada 11-30 iunie, avea să deschidă noi oportunități pentru modelul băcăuan.

„Ramona este una dintre cele mai frumoase și ambițioase ambasadoare a frumuseții delegate de către agenția noastră în cei peste 19 ani de activitate”, declara în urmă cu câteva luni Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agenției ExclusivEvent și președintele World Next Top Model România.

Iar aceste cuvinte au avut acoperire pentru că mulți din specialiștii în domeniu prezenți la evenimentul din Beirut au spus că Ramona are trăsături comune cu topmodelul Irina Shayk sau actrița Eva Green.

„Am avut mari emoții în timpul interviului în fața juraților, însă încredera în mine și ambiția m-au ajutat să mă descurc”, a povestit Ramona despre evoluția din concursul din capitala Libanului, adăugând faptul că Beirutul este unul dintre locurile cele mai vibrante din lume, cu localnici prietenoși. Deviza ei în viață fiind „never give up!”, băcăuanca a declarat: „Pot să cad și de 19 ori. Important este să reușesc a douăzecea oară. Pentru mine să excelez nu este o acțiune, ci un obicei. Prin forțe proprii, perseverență și foarte multă muncă reușesc să ajung acolo unde îmi doresc.”

Ramona-Maria Vătămanu pare să devină un nume cât se poate de greu în lumea showbizului internațional, după experiența de la Beirut aceasta fiind invitată la Paris Fashion Week, cel mai mare festival de modă din Europa.

Săptămâna Modei de la Paris s-a încheiat de ceva vreme, însă abia acum specialiștii pot analiza îndeaproape colecțiile sezonului de primăvară-vară 2019. Paris Fashion Week face parte din globalul „Big 4” Fashion Week, alături New York Fashion Week, London Fashion Week și Milan Fashion Week.

La cel mai mare festival de modă din Europa, așa cum este văzut Paris Fashion Week, a fost prezentă în calitate de model și Ramona Vătămanu. Impresionant, glamuros și incitant, Fashion Week-ul de la Paris, derulat în perioada 25 septembrie – 3 octombrie, a adus, încă o dată, în prim plan case renumite de modă. Modelul băcăuan a prezentat colecțiile S/S’19 a patru designeri, cel mai remarcabil fiind designerul Andres Aquino din America.

„Paris Fashion Week a fost o experiență pe care mi-am dorit-o, iar atunci când am primit invitația să defilez pe catwalk, în calitate de World Next Top Model Romania, am fost onorată. A fost o experiență pe care cu siguranță o voi repeta. Acolo lucrurile se întâmplă la alt nivel de profesionalism. Parisul este o lume. M-a fermecat!”
Ramona-Maria Vătămanu, participantă la Paris Fashion Week 2018

Printre modelele cu renume internațional care au defilat pe podiumul de la Paris s-au regăsit: Adriana Lima, Candice Swanepoel, Winnie Harlow, Jasmine Tookes, Kaia Gerber, Gigi Hadid, Bella Hadid.

Născută în Bacău, Ramona-Maria Vătămanu locuiește în București și are dimensiuni aproape perfecte: 90-62-92, la 1,78 înălțime. Vorbește fluent limba engleză și franceză, a făcut șase ani baschet de performanță și este pasionată de modeling, fotografie, baschet, fitness, yoga, lectură, plimbări în aer liber și călătorii. Pentru viitor, Ramona își dorește să reprezinte România la Miss Universe și să devină o femeie de afaceri de succes.
Băcăuanca este absolventă a Facultății de Comerț și Master Business (Administrarea Afacerilor Comerciale) din cadrul Academiei de Studii Economice din București. În Bacău a fost elevă a Colegiului Național „Gheorghe Vrănceanu” promoția 2005-2009, perioadă în care Ramona a câștigat locul III la olimpiada de matematică în clasa a X-a și locul al II-lea în cadrul olimpiadei naționale de limba și literatura româna în clasa a XI-a.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri