Politistii de investigatii criminale din cadrul Sectiei 2 Timisoara au depistat un bacauan, de 42 de ani, care era banuit de comiterea unei înselaciuni si a trei fapte de tentativa la înselaciune.

„In cursul anului 2013, sub pretextul ca este patronul unei firme i-ar fi solicitat unei angajate încasarile de 2.000 de lei, motivând ca sunt necesari pentru plata unui furnizor de servicii”, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean Timisoara.

Acesta ar fi sunat pe fix in magazin, s-a dat drept proprietarul patiseriei si i-a spus unei salariate sa ia banii si sa-i aduca la masina, undeva peste drum de locul in care lucra.

PUBLICITATE

A incercat acelasi mod de operare si in alte trei cazuri, insa angajatii au fost vigilenti si nu i-au dat banii. Individul a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

Cercetarile in acest caz vor continua pentru a se stabili intreaga activitate infractionala a bacauanului.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ