Politistii din Statiunea Azuga au oprit pentru control, in timpul unui filtru de noapte in trafic, o autoutilitara la volanul careia se afla un barbat din comuna Ghimes-Faget, judetul Bacau.

Masina era incarcata cu brazi de Craciun iar soferului i s-au cerut actele de transport. In urma verificarilor a iesit la iveala faptul ca in autovehicul erau mai multi pomi decât in documente, mai precis doar 70 de brazi erau marcati, restul de 256 nu aveau indicativ, drept pentru care au fost confiscati si lasati in custodie ocolului silvic din localitate.

Bacauanul s-a ales si cu o amenda de 2.000 de lei, dar a ramas si fara masina, aceasta fiind indisponibilizata. Astfel de controale pentru depistarea transporturilor ilegale de pomi de Craciun vor fi intensificate in aceasta perioada.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Dar PUSCARIE pentru 256 de brazi de ce nu face? De plantat nu planteaza aproape nimeni, dar la taiat puieti ilegal, cu asa sanctiune mica, cred si eu ca se ingramadeste lumea. Si te mai miri ca se darama muntele peste tine si nu stii de ce.

LĂSAȚI UN MESAJ