Un băcăuan de 31 de ani este cercetat de polițiști pentru contrabandă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. El a fost depistat în timp ce încerca să comercializeze, fără respectarea cadrului legal, un pistol neletal introdus ilegal în țară.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J Bacău au depistat, la data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 20.00, în municipiul Bacău, un bărbat care oferea spre comercializare o armă, fără respectarea cadrului legal.

Polițiștii au stabilit în urma cercetărilor efectuate că bărbatul de 31 de ani a procurat în anul 2014, din afara țării, un pistol neletal cu gaze, pe care l-a introdus ilegal în țară. Cel în cauză intenționa să comercializeze pistolul pentru suma de 350 de lei.

PUBLICITATE

Arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ