– acesta a ajuns la spital cu răni la nivelul abdomenului şi a fost operat de urgenţă – suspectul fost reţinut pentru tentativă la omor calificat

Incidentul s-a petrecut vineri seară, pe strada Milcov, din municipiul Bacău. Iniţial, cei doi s-au luat la ceartă în faţa unui magazin non-stop.

Victima, în vârstă de 31 de ani, era împreună cu doi amici din cartier şi a avut un schimb de replici cu suspectul de 37 de ani, care s-a dus apoi acasă, undeva în zona Bazarului Milcov, a luat un cuţit şi s-a întors în stradă unde l-a atacat pe tânăr.

PUBLICITATE

Evenimentul a fost sesizat la 112, iar zona a fost împânzită de poliţişti, care au făcut cercetări la faţa locului şi l-au reţinut pe atacator, fiind acuzat de infracţiunea de tentativă la omor calificat.

Victima a ajuns la spital cu plăgi înjunghiate la nivelul abdomenului şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. In unele state din SUA, acest animal ar primi inchisoare pe viata. Atata vreme cat violenta nu va fi pedepsita extrem de dur si in Romania, vom avea parte de nebuni care ne ataca pe strada si care e normal ca fac asta, din moment ce risca foarte putin.

LĂSAȚI UN MESAJ