14 iunie 2024
Zona zeroFapt diversBacău: premiera filmului „Taximetriști”, la Cinema City

Bacău: premiera filmului „Taximetriști”, la Cinema City

„Taximetriști”, primul film românesc lansat simultan în România și în Republica Moldova, ajunge pe 29 ianuarie într-o proiecție specială la Cinema City din Arena Mall, în Bacău. Este anunțată prezența regizorului Bogdan Theodor Olteanu și a actrițelor Victoria Răileanu și Mădălina Stoica. 

„Taximetriști”, comedia regizată de Bogdan Theodor Olteanu și scrisă alături de Adrian Nicolae, îi are ca protagoniști pe Liviu (Rolando Matsangos) și Lică (Alexandru Ion), doi taximetriști care încearcă să supraviețuiască unei ture de noapte în care fiecare client are o problemă și fiecare cursă e o aventură. Filmat de-a lungul a 16 nopți, în București, dintre care 6 nopți pe platforma mobilă, filmul invită publicul într-o poveste plină de umor și suspans în viața de noapte a orașului, alături de personaje savuroase, de la tineri petrecăreți și corporatiști, la vedete, DJ sau chiar interlopi.

Din distribuția filmului fac parte: Alexandru Ion, Rolando Matsangos, Victoria Răileanu, Maria Popistaşu, Mădălina Stoica, Monica Bîrlădeanu, Cosmin «Micutzu’» Nedelcu, Andi Vasluianu, Ana Maria Guran, Nicoleta Hâncu, Carol Ionescu, Alex Mircioi, Vlad Ionuț Popescu, Adrian Ban, Ștefania Cîrcu, Emma Mateciuc, Florentina Năstase, Ramona Niculae, Alexandra Panaite, Adi Bulboacă, Paul „Spike” Mărăcine, Adrian Nicolae, Ioana Bugarin, Eva Cosac, Maria Moroșan, Tiberiu Zavelea, Alex Iezdimir, Vlad Pânzaru, Ștefana Micu, Alexandru Oprinoiu, Mihaela Dobre și Andreea Constantinescu.Imaginea filmului este semnată de Marius Apopei, montajul este realizat de Tudor Popescu, iar muzica originală îi aparține lui SPIKE.

Filmul este o producție BOLD FILM STUDIO, în co-producție cu TANGAJ PRODUCTION și AVANPOST MEDIA, cu sprijinul MediaCom, Mindshare, Wavemaker Romania, House of Media, Superbet, Ariston Group, Speed Taxi, Flavors și BGS, în colaborare cu Primăria Capitalei. Iar distribuitor internațional este BOLD FILM STUDIO.spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri