29 de bacauani s-au asezat, azi, in Piata Tricolorului pentru a-si manifesta solidaritatea cu tinerii care au murit in incendiul de la Clubul Colectiv, din Bucuresti.

[wonderplugin_gallery id=”377″]

FOTO: Postolache Gabriel

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

11 COMENTARII

  • si…noapte buna,mergi si te culca inapoi!
   Macar acesti tineri au avut o initiativa,cat de mica,de puerila sau cum o fi ea,dar uite ca si-au ridicat fundul de pe scaune,de la caldurica si au reactionat intr-un fel.
   Daca noi toti ne-am uni vocile si actiunile in acest mod,s-ar mobiliza toata tara si ar veni si schimbarea,incet incet.
   Dar vad ca domina adormitii ,ignoranti si nepasatorii in Romania..tu esti unul dintre ei!
   Nici n-o sa se rezolve nimic vreodata cu asemenea mentalitate de resemnat,de om pierdut,de ratat!

  • ‘de la nord’ sau mai bine zis de la tara, ma imbecilule si prostule care crezi ca ai o idee despre cum e sa pierzi pe cineva, ma retardat mintal, daca tu crezi ca oamenii astia au vrut sa se bage in seama si ca ei au chemat pe cineva sa ii pozeze asa cum ii vezi inseamna ca ai o problema grava de sanatate, prostul pamantului care esti, nu mai gandi niciodata in exteriorul capului tau sec fara sa iti stergi praful din creierul ala bolnav. Rusine!

LĂSAȚI UN MESAJ