FOTO: Daniela Proteasca / Facebook

Pompierii de la Detasamentul Bacau au fost alertati in aceasta seara dupa ce pe strada 22 Decembrie o dubita a luat foc.

Militarii au reusit sa stinga incendiul, insa din autovehicul nu a mai ramas mare lucru, fiind distrus aproape in totalitate.

Acesta era abandonat de mai multa vreme iar focul a fost intretinut de cartoane si alte materiale combustibile aflate in interior.

Cauza probabila stabilita de pompieri este utilizarea focului deschis in spatii inchise si se fac cercetari pentru a se stabili imprejurarile in care s-a produs evenimentul.

a2

Oamenii din zona sustin ca au vazut cativa copii care se jucau cu focul in preajma masinii si poresupun ca din acest motiv a izbucnit incendiul.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Abandonat?
    Atunci de ce nu a fost ridicat de catre autoritati si depozitat, pentru a elibera locul?
    Un focar de infectie, in preajma unei gradinite, pe langa care trec / treceau zilnic zeci de copii!

LĂSAȚI UN MESAJ