FOTO: Madalin Barbut / Facebook

Marti seara a izbucnit un incendiu la o locuinta de pe strada Ion Luca Caragiale, din municipiul Bacau, pompierii de la Detasamentul Bacau fiind chemati de urgenta ca sa stinga focul si sa o salveze pe proprietara.

Când au ajuns militarii la fata locului, incendiul se manifesta la casa dar si la o anexa din lemn si au reusit sa o scoata din imobilul cuprins de flacari pe batrâna de 80 de ani, care locuia singura.

Prezenta arsuri prin flacara pe circa 70-80 la suta din suprafata corpului si a fost transportata de urgenta la spital pentru ingrijiri medicale.

„Din caua arsurilor severe, pacienta a intrat in stop cardio-respirator, a fost resuscitata si stabilizata, ulterior fiind transportata cu elicopterul la Spitalul de Arsi din Bucuresti”, a declarat Mirela Romanet, purtator de cuvânt la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau.

Pompierii au stins incendiul si au stabilit ca totul a pornit cel mai probabil de la o lumânare uitata aprinsa in magazie, insa nici casa nu era racordata la reteaua de energie electrica.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ