A fost mare scandal miercuri dimineata in Piata de Gros, din municipiul Bacau. In jurul orei 6.00, pe numarul scurt al Politiei Locale, administratorul pietei a sesizat ca s-a iscat un conflict intre comercianti.

Un echipaj de interventie a mers la fata locului unde a constatat ca cearta se pornise de la faptul ca o duba de marfa fusese parcata neregulamentar.

Politistii locali i-au potolit pe cei pusi pe harta si dupa ce le-au spus ca li se pregatesc amenzi, le-au cerut sa paraseasca zona.

PUBLICITATE

Acestia, nu numai ca nu au plecat dar au declansat un nou conflict.

„In timp ce agentii completau procesele verbale de sanctionare, intre cei implicati anterior a izbucnit o noua altercatie, care a degenerat in injurii, tipete si lovituri. La a doua interventie a agentilor in vederea aplanarii conflictului, s-a constatat ca unul dintre agresori avea un baston metalic cu care a incercat sa loveasca atât partile implicate cât si oamenii de ordine”, a declarat Florin Podoleanu, purtator de cuvânt la Politia Locala Bacau.

Pentru ca in timpul incaierarii masina politiei a fost lovita, s-au stabilit amenzi de câte 500 de lei pentru patru dintre comercianti si a fost sesizata si Sectia 2 Politie, fiind inaintata plângere penala pentru infractiunea de ultraj.

Politia Locala va informa si conducerea Directiei Administratiei Pietelor Bacau pentru a lua masuri fata de cei implicati in scandal.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Dar cum iii chemau pe agresori de ce nu avem voie sa stim? tara de rahat 500 de lei pentru faptul ca au lovit masina de politie. ce sa mai zic daca lovesc masina cetateanului??? 0 lei nici nu se pune suntem patiti!!!!

  2. acesti asa zisi comercianti ,sunt de etnie roma care de-a lungul timpului au facut numai probleme ,infractiuni,scandal ,si se legau de toata lumea!FAM.ZAMFIR se numesc acesti ,,onesti”cetateni!

  3. Tot ce sa comentat nu este adevarat,am fost martor de la inceputul certii .toata cearta a pornit de la o duba cu marfa care descarca in dreptul sau .iar comercianta care a provocat scandalul spunand ca e locul ei si a folosit cuvinte jicnitoare la adresa comerciantilor ,provocand scandal iar administratorul pieti de gross in loc sa aplaneze cearta a iscat un mare scandal folosind cuvinte jicnitoare la adresa comerciantului “nu tipa tare ca pocneste inima ta in tn si a copiilor tai,” iar comerciantul a ridicat tonul la adrea ei .administratorul chemand politia locala care a amendat partile implicate in scandal .dupa ce sau linistit spiritele sotul comerciantei venind in fuga la comerciantii care au tras masina folosind cuvinte jicnitoare si batai in cap cu pumnul la fiul comerciantului care a fost implicat in cearta .intervenit si politia sa aplaneze conflictul folosind sprei lacrimogen ne anuntand ca va da cu sprei fiind afectat comerciantul care a cazut jos fiind bolnav si au chemat smurdul si fiind dus la urgenta eu fiind prezent la tot ce sa intamplat

  4. Tot ce sa comentat nu este adevarat,am fost martor de la inceputul certii .toata cearta a pornit de la o duba cu marfa care descarca in dreptul sau .iar comercianta care a provocat scandalul spunand ca e locul ei si a folosit cuvinte jicnitoare la adresa comerciantilor ,provocand scandal iar administratorul pieti de gross in loc sa aplaneze cearta a iscat un mare scandal folosind cuvinte jicnitoare la adresa comerciantului “nu tipa tare ca pocneste inima ta in tn si a copiilor tai,” iar comerciantul a ridicat tonul la adrea ei .administratorul chemand politia locala care a amendat partile implicate in scandal .dupa ce sau linistit spiritele sotul comerciantei venind in fuga la comerciantii care au tras masina folosind cuvinte jicnitoare si batai in cap cu pumnul la fiul comerciantului care a fost implicat in cearta .intervenit si politia sa aplaneze conflictul folosind sprei lacrimogen ne anuntand ca va da cu sprei fiind afectat comerciantul care a cazut jos fiind bolnav si au chemat smurdul si fiind dus la urgenta eu fiind prezent la tot ce sa intamplat.

LĂSAȚI UN MESAJ