Compania Regionala de Apa Bacau sfatuieste locuitoii orasului sa-si faca rezerve de apa intrucat apa provenita din sursa Valea Uzului a devenit prea tulbure, peste limitele posibilitatilor de tratare.

“Avand in vedere ploile abundente din ultimele zile, care au dus la cresterea turbiditatii apei brute provenite din sursa Valea Uzului, peste limitele maxime de tratare, exista posibilitatea, in cursul dupa-amiezii din data de 03.06.2016, diminuarii debitului preluat din aceasta sursa pentru alimentarea cu apa a mun. Bacau, putandu-se ajunge pana la oprirea totala.

In aceasta situatie, alimentarea cu apa a mun. Bacau se va face restrictionat, functie de cantitatile acumulate din celelalte surse.

La aceasta ora, programul de furnizare este normal si fara restrictii.

Sfatuim totusi populatia mun. Bacau sa-si faca rezerve de apa”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ