Inca o strada foarte circulata intra in santier / Foto: Ioan Bisca

Strada Banca Nationala va fi inchisa circulatiei incepând de luni, 11 mai, pentru o perioada de cel putin o luna.

Motivul este legat de lucrarile ce incep in toata zona dintre intersectiile cu strazile George Bacovia si Mioritei, precum si strazile adiacente (Neagoe Voda, Decebal, Martir Horea, etc).

Acestea presupun in primul rând inlocuirea tuturor retelelor de gaz metan, aflate acum in stare precara din cauza vechimii, cu o lungime de aproape cinci kilometri, printr-o investitie de 400.000 de euro derulata de E.ON.

PUBLICITATE

Contributia Primariei este legata de refacerea infrastructurii, adica a trotuarelor si partii carosabile. In prezent, Politia Rutiera lucreaza inca la un studiu de trafic pentru a fi oferite soferilor variante optime de a circula in conditiile inchiderii strazii Banca Nationala.

Tot ca o noutate rutiera, este de mentionat ca in circa zece zile incep lucrarile de amenajare a sensului giratoriu de la intersectia strazilor Mioritei si Stefan cel Mare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Contributia primariei inseamna refacerea gaurilor pe care la face eon -ul sau reasfaltarea si refacerea trotuarelor cu pavele?

  2. Contributia primariei este deschiderea santierului si lasarea lui in “conservare”. Vezi: spitalul, milcov, groapa polivalenta si alte realizari marete.

  3. sa vezi de acum ce au de tras locuitorii din zona vreo 2 ani cit tine santierul.speram ca strada sa nu fie inaugurata tot de stavarache.

LĂSAȚI UN MESAJ