Un bărbat de 54 de ani, din municipiul Bacău, a ajuns în atenţia poliţiştilor şi este cercetat penal după ce ar fi fost implicat într-un accident rutier şi ar fi plecat de la faţa locului.

Evenimentul rutier s-ar fi petrecut pe Bulevardul Unirii, când acesta n-ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus de o tânără de 25 de ani, din Podu Turcului.

În urma impactului, maşina a fost avariată, dar şoferul ar fi plecat fără să-şi lase date de contact ori să încheie o constatare amiabilă. Ulterior, conducătoarea auto a mers la spital pentru că acuza dureri la umăr şi atunci au fost sesizaţi agenţii, care i-au dat de urmă şoferului şi l-au invitat la sediul instituţiei pentru audieri.

PUBLICITATE

El a refuzat să fie testat pentru a se stabili dacă consumase sau nu alcool.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ