– poliţiştii locali l-au amendat pe proprietarul celor două cabaline de zece ori până acum

Cei doi cai, care toată vara au fost lăsaţi la păscut pe spaţiul verde dintre blocurile de pe străzile Letea, Bucegi sau Făgăraş, spun cei care locuiesc acolo, aparţin unui bărbat de 48 de ani, din cartierul Tache.

Oamenii au făcut sesizări la Poliţia Locală Bacău, iar agenţii au luat măsuri împotriva proprietarului animalelor.

PUBLICITATE

„Numai anul acesta, persoanei respective i s-au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 1.800 de lei, pentru nesupravegherea animalelor sau pentru că se deplasa cu căruţa prin oraş”, a declarat Florin Podoleanu, purtător de cuvânt la Poliţia Locală Bacău.

Doar că acesta nu a dat doi bani pe amenzile încasate şi după fiecare sancţiune şi-a scos cabalinele la păscut tot printre blocuri.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Si la Onesti in zona Libertatii ies caii din cartierul Cont tot la pascut si fac o mizerie de nedescris. Romii le dau drumul printre blocuri dupa ce se insereaza dar este foarte periculos pentru soferii auto ca pe-aici trece varianta orasului si seara trec multe tiruri si camioane. Municipalitatea credeti ca ia vreo masura?

  2. Asta e impotenta autoritatilor,care autoritate ,nu stiu.
    De ce nu ii confisca caii,de ce nu-l baga la puscarie ca nu si-a platit amenzile,dar fiecare face ce vrea in tara asta…

LĂSAȚI UN MESAJ