Un barbat a murit, duminica, in jurul orei 15.00, dupa ce a fost lovit de un tren, in timp ce traversa liniile duble de cale ferata ale magistralei 500 Bucuresti – Suceava.

Accidentul s-a petrecut in Bacau, la circa 500 de metri distanta sud de Pasarela Letea.

Barbatul a murit pe loc, corpul sau fiind sectionat.

PUBLICITATE

Politia TF a demarat o ancheta.

Surse apropiate anchtei au declarat pentru Desteptarea.ro ca victima este un ofiter activ, cu gradul de maior, din MApN.

[wonderplugin_gallery id=”409″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

16 COMENTARII

  1. nu cred ca e momentu sa criticam un om care a trecut in nefiinta.ar fi mai bine sa iti vezi lungu nasului,doar Dumnezeu are dreptu sa ne judece.

  2. il stiam pe ofiter,era prieten cu mine,s-a sinucis.dincauza.datoriilor facute,s-a despartit si de sotie si-a vandut aparamentul si.cu banii a juat la pacanele di i-a pierdut.Dumnezeu sa il ierte!:(

    • draga andrei sunt ruda cu Mihai.tin sa te informez ca nu a vandut nici un apartament,in acest moment locuieste Ana in acel apartament.te rog din respec pentru “ofiter” cum ai scris mai sus sa il lasam pe Dumnezeu sa il judece

    • sunt ruda cu decedatul si tin sa te informez ca apartamentul nu e vadut,in acest moment locuieste fica lui in el.eu nu cred ca ti-a cerut nimeni parerea si ar fi foarte frumos din partea ta sa il lasi sa se odhneasca in pace!

    • D-le Andrei,daca l-ai stiut nu inseamna ca i-ai fost prieten.Daca i-ai fi fost prieten,te gandeai sa-l duci pe ultimul drum.Acum,eu indurerata de pierderea unei bucati din suflet nu am sa tolerez ca sa ii defaimezi imaginea pe care noi o avem,familia si prietenii adevarati.

  3. asta mia dorit si mie cumnata lui mari oare au suflet mari si delia semn de intrebare inca o data sincere condoleante familiei si anuta fi tare unchiu johny

Comments are closed.