Un autoturism care iesea din parcarea unui bloc din zona Insulei de Agrement a fost izbit de un microbuz si aruncat pe trotuar.

Soferul autoturismului Nissan, in varsta de 56 de ani, a incercat sa faca stanga, peste linia continua. Masina a fost lovita de un microbuz care circula regulamentar catre Bulevardul Unirii.

In urma impactului, masina a ajuns pe trotuarul de pe cealalta parte a drumului.

PUBLICITATE

In accident au fost ranite doua persoane: soferul Nissanului, care a fost transportat la spital, si pasagerul sau, in varsta de 61 de ani, care a suferit o contuzie. Acesta a primit ingrijiri la fata locului, refuzand transportul la spital.

La fata locului au sosit si agentii de la Politia Rutiera, care au demarat o ancheta.

FOTO: Silviu Arp
FOTO: Silviu Arp
FOTO: Catalin Trandafir
FOTO: Catalin Trandafir

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Dobitoci cu carnetul luat la apelul de seara..Se cred Dumnezei cei cu Suv-irle…Vai de noi in ce tara de cretini trăim…Întrebarea pe care o pun..Este următoarea…Daca in locul celor 2 linii continue era un zid..Cum ar fi procedat dobitocul sa viereze prin el??????

LĂSAȚI UN MESAJ