Accident grav
FOTO: Bogdan Bogdănel‎

– doi pietoni, care s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii, au fost grav răniţi

Evenimentul rutier s-a petrecut marţi seară, pe Calea Republicii, din municipiul Bacău.

Un băcăuan de 46 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a surprins şi accidentat două persoane, un bărbat de 46 de ani şi o femeie de 47 de ani, din Bacău, respectiv comuna Sărata, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma impactului, cei doi pietoni au fost răniţi grav. Echipajul medical ajuns la faţa locului a început imediat manevrele de resuscitare pentru bărbat şi a reuşit să-l readucă la viaţă, el fiind internat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Bacău cu politraumatisme şi traumatism cranio-cerebral grav, sub supravegherea atentă a medicilor de aici.

Femeia, care şi ea avea răni grave la cap, a fost transferată la un spital din Iaşi.

Acest accident grav este investigat de poliţiştii de la Biroul Rutier Bacău, care au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ