21 mai 2024
ActualitateAveau acte false. Ce voiau sa facă cei trei copii din Bacău...

Aveau acte false. Ce voiau sa facă cei trei copii din Bacău care au furat o mașină

Trei adolescenți de 15 ani au fost capturați în orașul Nădlac după o escapadă îndrăzneață, în care au furat o mașină din Bacău și au condus peste 600 de kilometri, cu intenția de a ieși din țară. Ei au fost depistați având asupra lor acte de identitate false, iar aventura lor s-a încheiat când au fost interceptați de polițiștii din Nădlac.

Potrivit TVR, cei trei adolescenți, doi băieți și o fată, au sustras mașina duminică din Bacău, probabil de la unul dintre părinți. Cu un plan bine pus la punct, au obținut acte false înainte de a pleca la drum. În ciuda vârstei lor fragede, au avut curajul să traverseze țara, parcurgând 660 de kilometri în trei zile, fără să fie depistați sau întrebați de autorități.

Autoritățile au fost alertate de părinții fetei și de proprietarul mașinii furate, iar cei trei au fost prinși la Nădlac, unde polițiștii desfășurau o acțiune de control de rutină. La vederea echipajului de poliție, mașina pe care o conduceau a schimbat brusc direcția, determinându-i pe polițiști să pornescă în urmărirea acesteia. Autoturismul a fost găsit abandonat într-o parcare din apropiere, iar adolescenții au fost depistați în scurt timp în localitate.În urma verificărilor ulterioare, s-a descoperit că mașina fusese sustrasă din Bacău pe 7 aprilie, iar unul dintre minori era căutat de autorități, fiind dat dispărut.

Adolescenții au fost audiați și apoi preluați de către un centru al Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului din Arad. Polițiștii au deschis un dosar penal și au început cercetările în acest caz.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri