Confortul multor bacauani, in special de la blocurile turn, a primit o noua lovitura, dupa cum ne-au semnalat mai multi cetateni la telefonul redcatiei. De aceasta data nu a mai fost vorba despre tevi de caldura crapate, ci, din nou, despre lipsa apei reci, devenita o constanta in viata urbana mai ales dupa investitiile masivefacute in sistemul de alimentare.

Din câte am aflat de la dispeceratul Companiei Regionale de Apa Bacau, cauza lipsei de apa este arderea unui motor ce ar apartine Thermoenergy si care ajuta la distribuirea apei la presiune normala.

De când motorul a sucombat, apa a mai putut fi “impinsa” la etajele superioare doar cu ajutoarele hidrofoarelor, ceea ce a insemnat presiune scazuta si, mai ales, absenta apei in locuintele a mii de bacauani.

PUBLICITATE

Dispecerii de la CRAB si Thermoenergy spuneau ieri ca se lucreaza la remedierea avariei si ca apa ar fi urmat sa ajunga iar la robinete in cursul serii de miercuri sau joi dimineata.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Atat mai am de zis stavarake: DEMISA!!!
    si la pachet cu incompetentii pe care i-ai bagat in functii incepand de la semianalfabetul teskariu,viceprimarele!

LĂSAȚI UN MESAJ