"Muncitorii spun avaria va fi remediata intr-o singura zi"/ foto: Ramona Ionescu

O noua conducta de agent termic a cedat in municipiul Bacau. De aceasta data, avaria a fost semnalata si identificata pe strada Magura Casin, iar pret de cateva ore, locatarilor le-a fost oprita apa calda pentru a se putea interveni in retea.

O echipa de interventie lucra luni dimineata la fata locului, iar muncitorii au declarat ca locatarii vor avea din nou apa calda in locuinte pana la lasarea intunericului.

“Am intervenit in aceeasi zona sambata, fiind o avarie pe partea de caldura. Si atunci ca si acum, ne confruntam cu tevi sparte sau fisurate.

PUBLICITATE

Pentru ca sa nu mai fim nevoiti sa mai sapam odata in aceeasi zona, la ambele interventii am decis sa schimbam conductele ruginite si sparte”, declara unul dintre muncitori. Din cauza acestei avarii, 38 de familii de pe Aleea Parcului, racordate la PT 79 nu au avut apa calda.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. de trei saptamani nu este apa calda la unele blocuri de pe strazile martir horia si banca nationala.e bataie de joc ce se intampla.deja majoritatea cu care am vb.in vara se vor debransa.nu va ramane decat sa va vindeti toate ruginiturile de tevi pe care le detineti la fier vechi.Rusine…!!!

  2. ticalosi si nenorociti nu se mai poate asa, nu e de mirare ca majoritatea bacauanilor isi iau zbor de aici ! locuiesc de 1 an si jumatate si astazi disper pentru ca nu este posibil sa traiesc in asemenea conditii , fara apa calda sau cu program ! asa ceva este ilegitim ! nu inteleg dc prea mutini se plang in situatia asta! iesiti oameni buni la vedere faceti ceva va place sa faceti economie?va convine cu ceva? tot se plateste indiferent ca e calda sau rece , trezirea!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ