23 februarie 2024
ActualitateAvarie CRAB pe conducta de aducțiune din orașul Onești!

Avarie CRAB pe conducta de aducțiune din orașul Onești!

În urma unei avarii apărută în această noapte, 04 decembrie 2023, pe conducta de alimentare cu apă potabilă aparținând CRAB (Compania Regională de Apă Bacău), alimentarea cu apă a municipiului Onești a fost întreruptă.
În această situație, RAJA S.A. va fi nevoită să furnizeze apă cu presiune redusă în localitate, astăzi 05 decembrie, în intervalul orar 06.00 – 09.00.

De îndată ce S.C. COMPANIA REGIONALĂ DE APĂ BACĂU va remedia avaria, vă asigurăm că RAJA S.A. va întreprinde toate demersurile necesare în vederea alimentării municipiului Onești cu apă potabilă , în cel mai scurt timp.

RAJA SA recomandă utilizatorilor consumul cu moderație al apei în acest interval de timp.Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vom reveni cu informații despre stadiul și evoluția lucrărilor, în situația în care vor surveni modificări.

UPDATE:

Ca urmare a consumurilor mari înregistrate în cursul acestei dimineți RAJA SA a fost nevoită să sisteze furnizarea apei în municipiul Onești începând cu ora 08.00, urmând ca, după disponibilități, să reia alimentarea cu apă la ora 18.00, pentru o perioadă determinată, în funcție de nivelul apei din rezervor.

Asigurăm încă o dată toți abonații din municipiul Onești că, imediat ce avaria va fi remediată, și după ce se va asigura nivelul minim de pompare din rezervorul Cuciur, echipele noastre vor efectua manevrele de vane pentru reluarea alimentarii cu apă în regim continuu către toți consumatorii afectați.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create!

Vom reveni cu amănunte pe măsură ce vom avea mai multe informații de la Compania de apă CRAB Bacău.

Biroul de comunicare

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri