Avaria din parc a fost remediata/Foto: Ramona Ionescu

– vestea buna este ca o parte din bacauani vor avea din nou caldura mai devreme decât a preconizat furnizorul de agent termic

Avaria anuntata marti seara de catre conducerea Thermoenergy Group SA Bacau a fost rezolvata. Instalatiile au inceput sa fie reincarcate cu agent termic inca de miercuri, in jurul prânzului. O pierdere insemnata a fost inregistrata in sistem si identificata in Parcul Cancicov, in apropiere de garajele Primariei Bacau.

“Este vorba despre o problema mai veche, pe care ne-am asumat-o. Spartura a fost identificata in retea inca de pe 22 octombrie, insa, am mers o vreme asa pentru ca nu ne puteam permite sa lasam consumatorii in frig. Acum ca vremea s-a incalzit, ne-am putut permite sa sistam furnizarea pentru a putea remedia problema.

PUBLICITATE

Am preconizat ca agentul termic va fi ajunge din nou in casele oamenilor in doua zile, pentru ca trebuiau golite instalatiile de pe toata ramura, incepând cu zona Republicii, Centru, Garii, Energiei, Mioritei, Bistrita Lac si cartierul Nord”, a declarat Narcisa Antoneac, purtator de cuvânt la Thermoenergy Group SA.

Am descins miercuri la prânz in zona in care a fost identificata avaria, insa, echipele de intervenetie remediasera problema si au dat unda verde repornirii instalatiilor. “In aceste conditii s-ar putea ca o parte dintre consumatorii nostri sa beneficieze de caldura inca din aceasta seara, iar furnizarea va fi reluata treptat, pe masura ce vor fi umplute instalatiile”, a spus Antoneac.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Conform pozei din articol 2 zile pentru 2″intepaturi” la care se adauga traseele cu ventil e putin cam mult nu credeti? In pkus nu sunt izolate, apa calda curge dar in caz de o obisnuita avarie pe timp de iarnu, nu ingheata? Lycru facut ca la romani, ca in Bacau in mod special.

LĂSAȚI UN MESAJ