Locatarii blocului nr. 12 de pe strada Marasesti au rasuflat usurati vineri dimineata, cand, o echipa de muncitori s-a prezentat la fata locului pentru a remedia avaria produsa in reteaua de incalzire a blocului.

Presedintele Asociatiei de proprietari nr. 1 spune ca aceasta problema putea fi rezolvata inca din luna aprilie a acestui an, atunci, cand s-au spart conductele la parterul blocului si au fost inregistrate pierderi de agent termic.

“Din aprilie si pana in prezent am dus munca de lamurire cu patronul barului care functioneaza la parterul blocului si dupa indelungi interventii si instiintari nu ne-a dat acordul sa intervenim la conductele care traverseaza spatiul comercial pe care il administreaza.

PUBLICITATE

Zilele acestea am fost in audienta la viceprimarul Iulian Stoican caruia i-am prezentat situatia si am primit aprobare sa intervenim pentru remedierea problemelor, astfel incat locatarii sa nu mai stea in frig.

Vineri dimineata, o echipa de meseriasi a inceput lucrarile, insa, se pare ca trebuie sa mai sparga in WC-ul barului pentru a putea ajunge la teava deteriorata, care trebuie taiata si inlocuita”, declara Ioan Dragulin, presedintele Asociatiei de proprietari nr. 1. Muncitorii au sapat in scara blocului pana au ajuns la conductele avariate si asteptau noi directive si aprobari pentru a sparge o bucata de zid in toaleta barului pentru a duce interventia la bun sfarsit.

“Noi am lucrat aici intr-o anexa, insa, apa se prelinge de pe tevile care urca de la parter spre etajele superioare. Din cate se poate vedea, s-a mai spart zidul in acelasi loc si altadata si nu vad sa fie o problema sa putem interveni din nou”, declara unul dintre meseriasi.

Cel mai probabil, lucrarile vor fi terminate luni, iar caloriferele locatarilor care primesc agent termic de la CET Bacau vor fi calde. Oamenii au toata increderea ca va fi rezolvata problema caldurii in bloc, cu atat mai mult cu cat patronul barului pe unde trec tevile de caldura si-a dat acordul sa se lucreze in spatiul comercial atat timp cat lucrarile nu afecteaza structura de rezistenta a blocului “cu bulina”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ