23 februarie 2024
ActualitateAvansări în grad, la ISU, de Ziua Națională

Avansări în grad, la ISU, de Ziua Națională

Cu ocazia Zilei Naționale a României, un grup de profesioniști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Jandarmerie Bacău au fost onorați pentru dedicarea și competența lor în slujba comunității. Un ofițer și patru subofițeri au fost avansați în gradul militar următor înaintea expirării stagiului minim, în semn de recunoaștere a profesionalismului lor remarcabil în timpul misiunilor încredințate.

Într-un alt moment emoționant, plt.adj.șef Săndulache Liliana a marcat sfârșitul unei cariere de excepție, dedicând 35 de ani slujirii semenilor. Cu o tresă adăugată pe umerii unora dintre colegii săi, ea se pregătește acum să intre într-o binemeritată perioadă de pensie.

Colegii și conducerea ISUJ Bacău au transmis sincere felicitări și mulțumiri tuturor celor implicați pentru modul exemplar în care și-au îndeplinit atribuțiile. Aceste evenimente marchează nu doar o recunoaștere a angajaților pentru meritele lor individuale, ci și un prilej de a celebra spiritul de echipă și angajamentul față de siguranța comunității locale.spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri