La sfârsitul saptamânii trecute, la camera de garda a Spitalului Judetean Bacau au ajuns peste 20 de persoane care au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au fost agresate. Patru dintre acestea au ramas internate pentru ca aveau fracturi sau traumatisme severe.

Este si cazul unui tânar de 31 de ani, din Bacau, care a fost injunghiat in urma unei altercatii pe care a avut intr-un loc public din oras si a ramas sub supravegherea medicilor de la Chirurgie, fiind insa in afara oricarui pericol.

Tot aici a ajuns si un bacauan de 22 de ani, care s-a ales cu multiple fracturi costale in urma unei agresiuni.

PUBLICITATE

Alti 18 pacienti batuti au putut pleca acasa cu recomandari, dupa ce au fost consultati de medici si s-a stabilit ca nu au nevoie de spitalizare. Multe dintre aceste cazuri au ajuns si in atentia politistilor care fac acum cercetari pentru infractiunile de loviri sau alte violente.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

 1. Logic, pentru că cei de la poliție fac patrulă pe 9 mai și străzile principale.
  Mai intră și pe George Apostu când au ceva de luat de la fast food.
  În fiecare weekend la ‘the stage’ pe Ștefan cel mare e scandal, apare și poliția după ce unii s-au bătut timp de 15 minute.
  Cei care se băteau s-au suit în mașini și nu mai era nimeni de luat la întrebări.
  Patrula dormea în mașină probabil.
  Dar lucrurile astea se știu, doar nu se întâmplă de ieri de azi.
  Îi verifică (etilotest) cineva pe cei care vin cu mașinile în așa numitele cluburi ?

LĂSAȚI UN MESAJ