Municipiul Bacau a fost inclus de Retromobil Club România în programul editiei din acest an a manifestarii „Retroparada Primaverii”, care va deschide sezonul 2016 de evenimente ale clubului. În Bacau – ne-a informat Neculai Marin, reprezentantul pentru judetele Bacau si Neamt al Retromobil Club România -, automobilele cu parfum de epoca vor putea fi vazute sâmbata, 16 aprilie, intre orele 10.00 si 13.00, in Piata Tricolorului, pe platoul din fata Casei de Cultura.

Judetul Bacau a avut privilegiul de a vedea asemenea bijuterii auto si anul trecut, de trei ori: în luna mai, când Caravana „Retromobil în Turul României”, cu sase masini care au parcurs 2.200 de kilometri prin toata tara, s-a oprit si în Bacau, la Retroparada Primaverii, care a ales Onestiul ca una dintre locatiile sale, si la o manifestare de acelasi fel din toamna 2015, in parcarea de la Arena Mall. În Bacau, tot în parcarea Arena Mall, în toamna 2014 a mai avut loc o prezentare a masinilor de epoca.

Asociatia Retromobil Club România, al carei presedinte de onoare este Majestatea Sa Regele Mihai I al României, are 635 de membri, între care membru de onoare este Alteta Sa Regala Principele Radu al României, si reprezentanti în 23 de judete, dintre care 11 membri activi, titulari sau simpatizanti din judetul Bacau. Clubul regrupeaza exemplare de certa valoare tehnica si istorica, premiate la diferite competitii interne si internationale, vehicule istorice fabricate în perioada 1899 – 1984.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ