Municipiul Bacau a fost inclus de Retromobil Club România in programul editiei din acest an a manifestarii „Retro Parada Toamnei”, care va incheia sezonul de evenimente ale clubului si care va avea loc intr-un numar record de locatii – 26.

In Bacau – ne-a informat Neculai Marin, reprezentantul pentru judetele Bacau si Neamt al Retromobil Club România -, automobilele cu parfum de epoca vor putea fi vazute sâmbata, 17 octombrie, de la ora 10,00, in parcarea de la Arena Mall. Judetul Bacau a avut privilegiul de a vedea asemenea bijuterii auto de doua ori in acest an: in luna mai, când Caravana „Retromobil in Turul României”, cu sase masini care au parcurs 2.200 de kilometri prin toata tara, s-a oprit si in Bacau, dar si la Retroparada Primaverii, care a ales Onestiul ca una dintre locatiile sale, in luna aprilie. In Bacau, tot in parcarea Arena Mall, in toamna trecuta a mai avut loc o prezentare a masinilor de epoca.

Asociatia Retromobil Club România, al carei presedinte de onoare este Majestatea Sa Regele Mihai I al României, are 635 de membri, intre care membru de onoare este Alteta Sa Regala Principele Radu al României, si reprezentanti în 23 de judete, dintre care 11 membri activi, titulari sau simpatizanti din judetul Bacau.

PUBLICITATE

Clubul regrupeaza exemplare de certa valoare tehnica si istorica, premiate la diferite competitii interne si internationale, vehicule istorice fabricate în perioada 1899 – 1984.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ