Sute de băcăuani au participat la aprinderea luminilor de Crăciun din centrul orașului.

Aprinderea luminilor de Craciun

PUBLICITATE

Posted by Desteptarea de Bacau on Saturday, December 5, 2015

[wonderplugin_gallery id=”402″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

10 COMENTARII

  1. Acum 2 ani mosul a luat fiecare copil in brate si sa pozat cu el ,anul acesta cand lam intrebat pe mos daca mai face poze cu copii am fost saltata pe sus da bodyguarzi deoarece mosul imediat dupa reprezentatie a plecat si mare reprezentatie a stat cocotat in scaun continuu si mai scotea din cand in cand cate doua cuvinte. Cat despre Stavarache nu stiu ce cauta acolo nu stie cq poporul nul mai vrea are tupeu dela jegos de tiganoi pana nu isi termina mandatu nu pleacă cacatu ,un oras de rusine din cauza unui astfel de om.

    • Doamna Dya, mosul a facut ppze cu fiecare copil, inclusiv cu al meu dupa spectacol la brad. Sunt de acord cu multe comentarii doar ca nu aveti dreptate in privinta pozelor.
      O seara placuta.

  2. Omul asta chiar nu mai are un dram de bun simt, este cu un obraz gros ceva de neimaginat. Ceilalți doi, viceprimarii, aveau fetele de parca au fost aduși acolo sub amenințare, erau oricum numai bucuroși nu erau. Bradul superb iar Piața Tricolorului împodobită cu bun gust.

LĂSAȚI UN MESAJ