Marea sarbatoare a bacauanilor a fost „umbrita” de ploaie. Dar cum cu vremea nu poti sa te pui, incercam sa vedem mai departe de atât. Chiar nu conteaza cine a organizat, cine a facut programul si cine pe cine a chemat.

Chiar daca la inceput s-a zvonit ca vor fi sarbatori fara mici si bere, lucrurile nu au stat asa. Comerciantii de gratare si sprituri au dat navala in fata hotelului Moldova (sau ce a mai ramas din el) si, mai mult decât atât, cred ca au dat si lovitura. De ce? Pai e cât se poate de simplu.

Câti dintre cei care au stat la cozi pentru pastrama, mici si vin fiert au primit bonuri fiscale? Va spun eu: niciunul. Deci, au fost pe plus. Am vazut doi gardieni sau politisti publici, sau ce-or fi fost ei, care au dat iama peste un grataragiu, dar cel din urma le-a garantat ca „se rezolva sefu’”. In rest, numai de bine.

PUBLICITATE

_MAF1340

Porumbul fiert la doar 3 lei ne-a amintit de perioada estivala, puteai sa-ti faci tatuaje temporare cu doar 10 lei (numai ca nu puteai sa ti le faci numai pe fata sau pe gât, ca de frig nu te puteai dezbraca), tarabe cu ace, brice si „restu’ ”, ii si saluri din casmir si ce nu trebuia sa ratati… biletele de papagal.

„Iti zice viitorul si chiar numerele de la 6 din 49”, m-a asigurat unul dintre „cetateni”. Apoi, au fost ceva concerte care au adunat mai multi sau mai putini spectatori, in functie de „greutatea” celor care au evoluat pe scena. In afara lui Bregović nu cred sa fi fost ceva „fantastic”. E parerea mea. Niste „Zile ale Bacaului” linistite, din pacate, intr-o atmosfera demna de poeziile marelui Bacovia. Poate la anul va fi mai bine. Si mai frumos…

Intr-o sedinta fulger, vineri, consilierii locali au aprobat suplimentarea bugetului pentru organizarea acestei sarbatori cu inca 40.000 de lei. Astfel, Zilele Bacaului au „topit” anul acesta in total 220.000 de lei, bani ce provin exclusiv din vistieria locala.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Poate ca se mai uita unii dintre cei care scot banul public si la prognoza meteo! !! Poate ca mai gasim si alte moduri de a cheltui banii…..Cu cat greu se scot banii pentru modernizarea orasului, dotarea scolilor, spitalelor … Cu cata dificultate si birocratie se scot banii pentru ajutorarea celor care au nevoie de tratamente costisitoare etc.

LĂSAȚI UN MESAJ