Sezonul 2016 la atletism a luat startul weekend-ul trecut in Sala de Atletism din Bacau unde s-au desfasurat Concursul National de Sala „Cupa Bistritei” editia XXXI si Memorialul „Nicolae Mihalache”, editia a IV-a, competitii organizate de Directia Judeteana de Sport si Tineret Bacau si Asociatia Judeteana de Atletism. La acest eveniment s-au inscris 430 de sportivi de la 53 de cluburi din tara, la competitie fiind inscris chiar si un sportiv din Republica Moldova. Concursurile s-au adresat tuturor categoriilor, seniori, tineret, juniorilor 1, 2, 3 si copiilor, acestia intrcându-se in 24 de probe – alergari, sarituri, aruncari si o proba de mars.

„De peste 30 de ani sezonul competitional de atletism se deschide la Bacau cu «Cupa Bistritei» ceea ce pe noi ne onoreaza. Ne bucuram ca avem parte de o prezenta asa de numeroasa, la care sincer nu ne asteptam, ceea ce inseamna ca ce facem noi la Bacau este foarte apreciat”, a declarat Tudorel Gherase, inspector la Directia Judeteana de Sport si Tineret, si presedintele Asociatiei Judetene de Atletism Bacau.

La startul acestei competitii s-au aliniat si numele mari ale atletismul bacauan, cum ar fi campioana mondiala de juniori, Georgiana Anitei si Mirela Lavric, de la CSM Onesti, care s-a si impus in probele de 400 si 800 de metri. De remarcat ca la aceasta competitie s-a stabilit un nou record national de juniori 2 in proba de stafeta masculin 4 X 400 metri, acolo unde s-a impus echipajul de la CSS Ploiesti cu timpul de 3: 30: 56.

PUBLICITATE

Rezultatele complete ale competitiilor le regasiti aici.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ