Pentru prima data in ultimii ani, bacauanii nu vor avea noroi pe pantofi daca merg sa viziteze târgul de Zilele Bacaului, care se va instala la Sala Sporturilor si va fi deschis de vineri pâna duminica.

Terenul pe care sunt amplasate de obicei corturile cu mâncare tocmai este asfaltat in aceste zile de proprietarul terenului respectiv si nu de primarie, dupa cum ne-a confirmat conducerea administratiei locale, care a precizat si ca oricine amplaseaza pe domeniul privat taraba ii este dator proprietarului.

Primaria Bacau va monta scena pe terenul care ii apartine, de lânga Sala Sporturilor. Manifestarile vor incepe vineri, dar deja tiribombele si masinutele electrice au fost instalate si provoaca disconfort celor care stau in zona. La acest moment nici programul artistic n-a fost definitivat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. tot vreun smecher..care va face acolo o parcare privata in viitor cu abonament…daca se vor face blocuri in zona va scoate si el un ban…si nu e un amarat de proprietar.:)

  2. Tot neamul românesc e cârcotaș, de ce nu face primăria, de ce face proprietarul, dacă face nu e bine, dacă face de ce face … Da să facă cineva ceva ! Bun si așa că face. Comentariul nu este adresat cuiva anume, este pentru cei care au tendința de a cârcota

  3. Parca ne promisese primarul ca vom avea manifestari culturale demne de un oras european, dar vad ca tot de mici, bere si tiribombe ca-n evul mediu vom avea parte.

  4. In fiecare oras se face festivalul in centrul orasului si nu provoacă disconfort nimănui. Se pare că pentru acest oras oriunde ar avea loc un eveniment se produce disconfort…

  5. sunt tot felul de carcotasi nu numai in bacau peste tot,zilele orasului si hramul bacaului sunt evenimente populare care se adreseaza tuturor paturilor sociale are amploarea sa de ani de zile,numai ca virgula de rigoare sunt cativa intelectuali fondanti care vor sa se foloseasca de notorietatea acestor evenimente si sa faca din ele ceva gen fonfleuri ptr inteligenti care mimeaza desteptaciunea…………dragi concetateni care nu gustati micul berea tiribombele scena faceti-va in pana mea evenimentul vostru la data care o vreti voi si lasati lumea in pace ……….sigur nu o sa va deranjeze nimeni………..

LĂSAȚI UN MESAJ