In urma efectuarii necropsiei, medicii legisti au stabilit ca batrânul de 82 de ani, din comuna Rachitoasa, gasit marti dimineata in locuinta unui localnic, plin de sânge si cu leziuni la nivelul fetei, a fost omorât.

Principalul suspect a fost inca de la inceput cel alaturi de care victima si-a petrecut ultimele ore din viata. Este vorba despre un barbat de 44 de ani pe care anchetatorii l-au retinut sub acuzatia de omor, iar judecatorii de la Tribunalul Bacau au emis intre timp mandat de arestare pe numele sau pentru o perioada de 30 de zile.

Se pare ca intre cei doi, dupa ce au consumat alcool toata noaptea, s-a iscat un conflict spontan iar batrânul a fost batut. Reamintim ca omul a fost gasit in agonie si transportat in coma la Spitalul Podu Turcului unde a decedat la scurt timp.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ