Poliţiştii băcăuani au identificat persoana bănuită de săvârşirea unei infarcţiuni de tâlhărie în ziua de 06 iulie a.c., stabilind că este un tânăr de 19 ani, din comuna Bereşti Bistrita, jud Bacău,cunoscut cu antecedente penale.

Acesta a fost depistat într-un alt apartament din municipiul Bacău. Faţă de tânăr s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă.

La data de 16.07.2015, inculpatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă. Unitatea de parchet şi-a însuşit propunerea organelor de poliţie şi a înaintat dosarul la Judecătoria Bacău. Instanţa a dispus arestarea preventivă a celui în cauză pe o perioadă de 30 zile.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ