In ultimele zile, la Unitatea de Primiri Urgente Adulti (UPU), la Compartimentul de Primiri Urgente Pediatrie si la Cabinetul de Stomatologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Bacau au ajuns aproape 800 de pacienti care au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Dintre acestia, peste 540 au fost numai la UPU Adulti, majoritatea fiind bolnavi cronici care au suferit decompensari. De ajutorul medicilor au avut nevoie si mai multe persoane diagnosticate cu sindrom anxios, afectate se pare de aceasta perioada a sarbatorilor, dar si victimele unor agresiuni.

Alti doi pacienti au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara iar sase au primit diagnosticul de urticarie. Bolnavii cu afectiuni mai severe au ramas sub supraveghere medicala, iar ceilalti au putut pleca acasa cu recomandari de tratament, dupa ce medicii s-au asigurat ca se simt mai bine.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ