Incepând din Vinerea Mare si pâna marti dimineata, la ora 7.00, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Bacau au fost tratati 681 de pacienti. Cei mai multi au fost in seara de Inviere si luni, a doua zi de Paste.

Au fost 20 de persoane agresate, care au primit ingrijiri medicale in camera de garda fara sa fie necesara internarea lor. Potrivit oficialilor unitatii medicale, fata de alti ani, numarul celor care au apelat la ajutorul doctorilor, pentru ca au mâncat prea multe oua sau carne de miel, a fost redus.

Aglomerat a fost, in schimb, la Cabinetul de Stomatologie din Urgente. In aceeasi perioada, 60 de persoane au avut nevoie de tratament dupa ce durerile de masele le-au stricat sarbatorile.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ