Un bon fiscal ar putea aduce un câstig mai mic de 55 de lei (Foto: Petru Done)

Numarul cererilor pentru revendicarea câstigurilor la prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale depuse la Agentia Judeteana a Finantelor Publice Bacau a ajuns la 479. Depunerea cererilor s-a incheiat, iar acum se procedeaza la validarea bonurilor, dupa care plata premiilor se va face in urmatoarele doua luni.

Premiul pe un singur bon câstigator, daca toate cele peste 18.215 de bonuri revendicate in toata tara vor fi validate, va fi unul simbolic, adica de numai 54,90 de lei. Suma totala pusa in joc de Agentia Nationala de Administrare Fiscala fiind de un milion de lei. Cele mai multe cereri au fost depuse in Bucuresti, Cluj si Brasov, iar la polul opus s-au situat judetele Giurgiu, Calarasi si Ilfov.

“În luna iunie 2015 va fi organizata o noua extragere ocazionala, pentru bonurile fiscale emise în lunile aprilie si mai 2015 – a comunicat Ministerul Finantelor Publice. Precizam ca în luna mai nu a fost programata nicio extragere”. Anuntul Ministerului Finantelor pare sa vina, insa, cam târziu, pentru ca bonurile fiscale emise pâna acum mai mult ca sigur nu au fost pastrate de posesorii lor. Dar, câstigurile ar putea fi cu atât mai mari.

PUBLICITATE

Ordonanta privind Loteria bonurilor fiscale prevede ca prima extragere lunara va fi organizata în luna iulie, la care vor participa bonurile emise în iunie.

Finantele intentioneaza sa modifice modalitatea de organizare si selectie a câstigatorilor la loterie pentru a asigura premii mai consistente celor care au bonuri câstigatoare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. STATUL ROMAN I SI BATE JOC DE POPULATIA ROMANIEI,,,DAR STITI CE ESTE HAIOSS….CA ROMANII PUN BOTUL….NU FATE ATA CAT FACE FATA……TEAPA ROMANEASCA…HA HA HA..

LĂSAȚI UN MESAJ