La sfârsitul saptamânii trecute, politistii de la Rutiera au scos toate aparatele radar in trafic, intr-o ampla actiune de prevenire a accidentelor produse din cauza vitezei excesive. Au fost peste 150 de politisti rutieri si de ordine publica si 39 de aparate radar, iar in cele trei zile au fost constatate 18 infractiuni, din care 13 comise de soferi.

„Au fost aplicate 657 de sanctiuni contraventionale, din care 641 la regimul circulatiei rutiere. Astfel, 335 de conducatori auto au fost depistati conducând autovehicule cu viteze peste limita legala si au fost sanctionati contraventional”, a spus insp. pr. Narcisa Butnaru, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean Bacau.

Agentii au retinut si 27 de permise de conducere si 15 certificate de înmatriculare. Actiunea a facut parte din calendarul campaniei preventive „Speed”, desfasurata pe teritoriul tuturor celor 27 de state membre TISPOL – Organizatia Politiilor Europene.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ