In ultima saptamâna, agentii de la Politia Locala Bacau le-au facut mai multe „vizite” elevilor care relaxau in barurile si cafenelele din apropierea scolii in loc sa raspunda „prezent” la strigarea catalogului.

A fost vorba despre actiuni de prevenire a absenteismului iar numarul liceenilor depistati ca lipseau de la ore este destul de mare.

„Cu prilejul actiunii au fost verificate sase unitati de invatamânt si 17 unitati de alimentatie publica din vecinatatea acestora, fiind depistati 27 de elevi, care absentau de la orele de curs”, spune Florin Podoleanu, purtator de cuvânt la Politia Locala Bacau.

PUBLICITATE

Politistii au luat legatura cu directorii scolilor la care acestia invatau, dar spun ca ii vor anunta si pe parintii adolescentilor, pentru a lua masurile care se impun.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ