Administratia Judeteana a Finantelor Publice Bacau a primit, pâna astazi, aproape 260 de cereri din partea câstigatorilor la Loteria bonurilor fiscale – am aflat de la purtatorul de cuvânt al institutiei, Adrian Anghel.

In toata tara sunt peste 9.140 de astfel de cereri, astfel incât fiecare bon va câstiga 109 lei brut si 91,56 de lei net, dupa retinerea impozitului pe venit, de 16%.

Inspectorii de la Fisc analizeaza daca aceste bonuri sunt intr-adevar emise de aparate de marcat inregistrate fiscal si apoi valideaza bonul. Inspectorii vor ajunge la agentii economici care au emis bonurile fiscale, sa verifice fiecare casa de marcat.

PUBLICITATE

Bonurile câstigatoare sunt cele care au fost emise pe 7 februarie 2015 si au inscrise valori cuprinse intre 6,00 si 6,99 de lei.

Cererile pentru revendicarea premiilor pot fi depuse la oricare unitate a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, în termen de 30 de zile de la data extragerii numerelor norocoase (13 aprilie), adica pâna pe 13 mai, inclusiv.

Premiile vor fi oferite în termen de 60 de zile. Suma pusa în joc este de un milion de lei, dar care se va împarti la numarul bonurilor fiscale câstigatoare din toata tara. Din premii se va retine impozitul pe venit, de 16%.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ