Jandarmii au tinut si lectii preventive la clasa

Jandarmii de la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bacau au reluat activitatile de prevenire a absenteismului scolar. Astfel, ei au mers in Moinesti si Comanesti, unde au luat la verificat mai multe unitati de alimentatie publica.

„Au fost depistati 18 elevi în cafenele si baruri, absentând nejustificat de la cursurile scolare. Acestia au fost identificati si prezentati în fata conducerii institutiilor de învatamânt din care faceau parte, urmând a le fi aplicate masuri în conformitate cu prevederile regulamentelor de ordine interioara”, a declarat lt. Sebastian Cretu, ofiter de relatii publice la IJJ Bacau.

Militarii au mai aplicat si doua amenzi unor indivizi care se aflau in interiorul scolilor, desi nu erau inscrisi la cursuri acolo. S-a mers si in salile de clasa de la Scoala Generala nr. 1 Darmanesti, Colegiului Tehnic „Grigore Cobalcescu” Moinesti, Colegiul Tehnic „Dimitrie Ghika” Comanesti si la Liceul „Al. Vlahuta” de la Podu Turcului, aici cu cei de la Agentia Nationala pentru Prevenirea Traficului de Persoane Bacau.

PUBLICITATE

Elevilor li s-a vorbit despre prevenirea violentei, criminalitatii si a traficului de persoane. Actiuni similare vor fi efectuate si in perioada urmatoare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ