Ministerul Sanatatii a decis sa mai trimita in judetul Bacau, mai precis la Directia de Sanatate Publica (DSP), la inceputul acestei saptamâni, inca o transa de vaccin antigripal.

„Institutia noastra primeste astazi (n.r.-ieri) o a doua transa de 9.960 de doze de vaccin antigripal, ulterior urmând sa primim si alte transe de vaccin”, a declarat Anda Dumitrescu, purtator de cuvânt la DSP Bacau.

Si aceste doze vor ajunge la medicii de familie, spitale si institutii de ocrotire pentru imunizarea persoanelor predispuse la imbolnavire.

Se pot vaccina gratuit bolnavii cronici care au vârste cuprinse intre 6 luni si 64 de ani, gravidele, personalul sanitar, copiii si batrânii din centrele de ocrotire.

Saptamâna trecuta, Bacaul a primit peste 3.700 de doze de vaccin antigripal, iar pentru iarna aceasta s-a estimat un necesar de circa 61.600 de doze.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ