Ca urmare a efectuarii unor lucrari de investitii de catre A.N. Apele Române – Administratia Bazinala de Apa Siret la conducta de aductiune apa din acumularea Valea Uzului, in ziua de miercuri, 25 noiembrie, intre orele 8.00-12.00, se va intrerupe furnizarea apei potabile din aceasta sursa.

De aceasta oprire vor fi afectati consumatorii deserviti de statiile de tratare Barati si Darmanesti.
In aceasta situatie, in ziua de miercuri, 25 noiembrie, aductiunea Tirgu Ocna – Onesti si aductiunea Darmanesti – Comanesti – Moinesti vor fi oprite pentru aproximativ 10 ore, fiind afectati consumatorii din municipiul Onesti si comunele Casin, Tirgu Trotus (Tuta, Vermesti, Tirgu Trotus),Dofteana, Darmanesti, Comanesti (Vermesti si Podina), Moinesti, Poduri, Magiresti si Ardeoani.   

Pentru municipiul Bacau si comuna Margineni, in zilele de miercuri, 25 noiembrie, si joi, 26 noiembrie, programul de furnizare a apei potabile va fi restrictionat ca debit si presiune (reduse), in functie de consumurile inregistrate si stocurile de apa acumulte.

PUBLICITATE

Este posibil ca la reluarea programului de furnizare a apei sa apara fenomenul de turbiditate. Reprezentantii CRAB recomanda consumatorilor sa-si faca rezerve de apa potabila.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

 1. Deci municipiul Bacau nu e afectat?
  Ma gandeam ca dupa ce ca nu avem apa calda acum ne lasa si fara apa rece, dar asa ceva nu este posibil pt ca i-ar afecta pe cei cu centrale si acest lucru este strict interzis! Dupa ce ca le plateste gazul primaria se asigura si ca au parte de cele mai bune conditii. Daca aveam si noi apa calda si conditii DECENTE nu ma interesa, dar este inadmisibil sa lasi TU PRIMARIA atatia oameni fara apa calda dar sa le platesti facturile celor cu centrala. Sa va voteze cei cu centrala!

 2. Cand se dau subventii “nevoiasii” cu centrala vor primi pe factura 0 lei de plata sau o valoare apropiata de 0 si va scrie ca a achitat primaria restul pana la cat au consumat ei de fapt cand restul bacauanilor tremura de frig, isi spala copiii la lighean, batranii cu adevarat necajiti nu au putere sa care apa sa se spele. Deci primaria le plateste factura!

 3. Eu m-am referit strict la nevoiasii cu centrala care primesc subventii de la primarie pt plata gazului! Iti spun sigur ca in aceasta perioada prietenii tai racordati la CET nu au apa calda de luni de zile, tu te speli cand vrei, nu au caldura, sau au cu portia, tu iti faci cat vrei de cald.

 4. Ioana ,esti dusa rau !!Ce te iei de cetatenii care au centrale termice de apartament ? Daca vrei confort fa un efort si monteaza-ti o centrala termica de apartament ! Zona in care locuiesc eu nu mai este nimeni abonat la acest CET nemernic ! Din 2004 blocul in care stau nu mai este racordat la sistemul centralizat ! Nimeni din blocul nostru nu primeste subventie la gaze ! Sa vad si eu un individ care spune ca este mai bine la CET ?? Cred ca nici angajatii CET-ului nu mai sunt racordati la sistemul centralizat !

  • Mai baiete tu stii sa citesti???
   Ela – MAI SUS – se plange ca are centrala si ii e rau! Spune ca cei racordati la CET au conditii mai bune iar eu i-am spus ca nu-i adevarat! De ce sa ma iau de cei cu centrale? Ce am eu cu ei? Si le-au montat, sa-si plateasca facturile, ca daca au avut bani de centrala au bani si pt plata gazului si atata tot! INVATA SA CITESTI MESAJELE,

LĂSAȚI UN MESAJ