Are doar 2 ani si 5 luni si se lupta pentru viata din prima zi in care a venit pe lume. Antonia sufera de o boala metabolica/genetica si desi parintii au apelat la multi medici, nu au reusit sa obtina un diagnostic precis.

De aceea, indrumati de doctori din Bucuresti, se pregatesc ca in urmatoarele zile sa ajunga in Belgia, fetita fiind programata la o clinica de acolo pentru o serie de investigatii medicale in urma carora familia spera sa afle care este afectiunea ce o chinuie pe micuta.

Antonia nu se poate misca, nu vorbeste, respira foarte greu, insa zâmbeste si pare constienta de ce se intâmpla in jurul sau când este inconjurata de cei care o iubesc.

PUBLICITATE

Donatiile pentru ca ea si parintii sa ajunga in strainatate se pot face in urmatoarele conturi deschise la BRD: RO97BRDE040SV53892880400 – in euro si RO87BRDE040SV23170270400 – in lei, titular de conturi fiind Simona Gabriela Scortanu, banii fiind necesari pentru bilete, cazare si alte cheltuieli neprevazute.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ